VELKÝ PRÁZDNINOVÝ HOROSKOP pro kočky

05.07.2014 11:59

VELKÝ PRÁZDNINOVÝ HOROSKOP pro kočky

Pondělí, 30. červen 2014

Máte li doma kočičku ve znamení Raka, buďte si jisti, že její zvědavost předčí vaše očekávání. Vše ji bude bavit a vše bude chtít prozkoumat. Pozor tedy na případné úrazy při nepozornosti. Více se dozvíte v našem prázdninovém horoskopu na měsíce červenec a srpen 2014.

Kočičí horoskop beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

V letních měsících byste měli mít své kočičí Berany co nejvíce na očích. Srší energií a nic jim nebude na překážku. Mohlo by to znamenat, že se nedobrovolně zatoulají nebo zraní. Venkovní kočičky by měly mít motivaci, jak se vrátit domů. Zkuste o tom tedy hodně přemýšlet.

Na co se zaměřit: zkuste je domů nalákat hlavně na dobré jídlo, také různé odměny v podobě pamlsků by je mohly motivovat k návratu domů. Budete je mít pod větší kontrolou.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Pokud přemýšlíte o dovolené a máte doma kočičku ve znamení Býka, mohlo by to znamenat, že se jí bude stýskat trochu nadměrně. Je nutné hledat alternativu toho, jak zabezpečit, aby stesk nebyl tak velký. Mohl by se projevit nejen na jejím zdraví, ale hlavně na psychice a náprava by mohla být složitá.

Na co se zaměřit: hodně se k ní mějte, chvalte a ujistěte ji, že ji milujete. Je v trochu zvláštním rozpoložení a do budoucna tak jen upevníte pouto mezi vámi.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočky v blížencích (21. 5. – 21. 6.)

Máte li doma kočičku ve znamení Blížence a chystáte se odjet i na delší cestu, můžete klidně popřemýšlet o tom, že vás bude doprovázet. Nejen, že si bude umět výlet užít a to prakticky kamkoli, ale zároveň neztratíte drahocenný kontakt, který je důležitý hlavně pro ni. Své znamení prostě nezapře.

Na co se zaměřit: pokud budete chtít vycestovat, ověřte si, co vše je potřeba, abyste nenarazili na nepříjemné problémy a prodlení. Poraďte se raději s odborníky.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Asijská kouřová kočka je známá svou velkou aktivitou. Pokud máte doma kočičku ve znamení Raka, připravte se právě na to. Znamená to, že její snaha prozkoumat ještě neprozkoumané bude hodně velká. Nenechávejte ji tedy moc dlouho bez dozoru. Pozor na nezabezpečená místa.

Na co se zaměřit: zabavte je tím, že jí pořídíte nové hračky. Velkou radost, pokud ji ještě nemá, udělá zcela jistě například kočičí fontánka. Ale nejspíš vše, co se nějak hýbe.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

U kočiček ve znamení Lva se připravte na to, že si budou mít tendence ohlídat vše, co jim patří a nad čím mají dosud kontrolu, a to včetně jejich teritoria. Mohlo by to znamenat, že případné návštěvy nebudou úplně vítané a dá to jasně najevo. Také seznamování všeho druhu nejspíš nebude úspěšné.

Na co se zaměřit: potřebuje ujištění, že je to právě ona, kdo je v její smečce ten nejdůležitější. Tak jí tu radost dopřejte a ujistěte ji, že se nemá čeho bát a její území jí zůstane.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Kočky ve znamení panny (23. 8. – 22. 9.)

Kočičí Panny se obecně vyznačují tím, že mají rády svá pravidla, která fungují podle nich. Nyní bude právě tato jejich vlastnost dost umocněná a každá změna a zásah do jejich zajetých věcí by mohl být problém. Proto pozor na přemísťování, pokud plánujete odjezd a hlídání, mohla by si to brát osobně.

Na co se zaměřit: pokud chcete mít doma pohodové zvířátko, nedělejte nic, co by se jim mohlo protivit. Neměňte jejich zvyky, i kdyby to mělo být jen na chvíli.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud máte doma plemeno bengálská kočka nebo kočičku ve znamení Vah, připravte se na to, že jejich lovecká aktivita hodně vzroste. Má-li váš mazlíček přístup ven, nejspíš bude různými dárky jen hýřit. Takže případný nárůst ulovených myšek či ptáčků se nevylučuje. Ale zkuste je chválit a více hlídat.

Na co se zaměřit: pokud máte kočičku pouze doma, bude nutné ji hodně zabavit, jinak se o to postará sama. Ty venkovní zase více hlídejte. Při lovu se totiž budou dost zapomínat.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na kočičky ve Štíru trochu pozor. Jejich reakce budou sice velmi nenápadné, ale hodně si v těchto dnech pamatují. Pokud je opustíte na delší dobu, těžko to zapomenou a dají vám to v budoucnu dost jasně najevo. Případnou dovolenou tedy dobře zvažte, nebo zvolte alternativu, schůdnou pro obě strany.

Na co se zaměřit: buďte na ně zvlášť hodní, vyplatí se to. Navíc, pokud se vám zdá, že se kočka nedá vycvičit, vyzkoušejte ji naučit pár triků, nejspíš budete hodně překvapeni.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Příliš teplé dny nebudou Střelci snášet moc dobře. Jejich organismus je celkově trochu slabší, tak pozor na to, aby se nepřehřáli, nebo nepřišli v parnech k jiné újmě na zdraví. Na našem portálu najdete rady, které poslouží k tomu, abyste věděli, co v takových případech dělat a jak se zachovat v kritických situacích.

Na co se zaměřit: zvolte vhodnou alternativu stravy, také nakupte potravinové doplňky, které zajistí, že posílí jejich imunitu a schopnost organismu vyrovnat se zátěžemi.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Co se týká Kozorohů, tak pokud budou mít své jisté, nemusíte se bát odcestovat nebo je brát s sebou tam, kde jsou zvyklí. Výrazné změny se ale nedoporučují. Nebudou je snášet zrovna dobře. Po fyzické stránce sice bude vše standardní, ale po stránce psychické byste mohli výrazné změny zaznamenat.

Na co se zaměřit: zcela jistě již víte, co váš mazlíček přivítá a co mu zase vadí. Budu nutné se právě tímto řídit, abyste se mohli kochat vyrovnaným a šťastným miláčkem.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kočičí Vodnáři budou mít toulavou a také poznávací. Bude to znamenat, že ti venkovní se občas ztratí na delší dobu, u těch domácích zase to, že je to bude táhnout buď ven, nebo budou prolézat i místa, kde byste je nikdy nehledali. Připravte se prostě na to, že nic nebude klidné a v naprosté pohodě.

Na co se zaměřit: budete muset mít oči na stopkách a také se více všímat toho, kam váš mazlíček chodí, eventuelně mu zabránit, aby se nezatoulal tam, kde by mohl přijít k úrazu.

 

 

Horoskop ryby

Kočky ryby (21. 2. – 20. 3.)

Habešská kočka se vyznačuje tím, že je nutné neustále vymýšlet nové věci, abyste ji zabavili. Ale pokud máte doma Rybu, nebude to jiné. Připravte se na to, že fantazie je nyní nezbytností, nebo bude nutné v rodinném rozpočtu docela dost myslet i na ni. Skvělá varianta jsou ale i obyčejné krabice.

Na co se zaměřit: pokud si zasurfujete na internetu, zcela jistě najdete spoustu možností, jak vašeho miláčka překvapit nápadem, který sice nebude úplně váš, ale zcela zdarma.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 800

Zpět na výpis