Rok 2014

11.01.2014 10:44

Speciální NOVOROČNÍ horoskop na rok 2014 pro kočky

Středa, 1. leden 2014

V roce 2014 se připravte na to, že Býci si rádi poleží, Blíženci přivítají vaši náruč, Raci budou velmi učenliví a Panny bude nutné hlídat stran zdraví. Více se dozvíte v novoročním horoskopu na rok 2014.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Rok u kočičích Beranů bude ve znamení počasí a ročních období. Čili,jak zrovna bude, takovou můžete očekávat i náladu. Pravda, až na světlé výjimky, které potvrzují ovšem pravidlo. Zkuste se tedy připravit na to, že pokud se počasí zrovna tvářit nebude, stejné klima můžete očekávat u svých mazlíčků.

Na co se zaměřit: zkuste přizpůsobit krmení tomu, jak se budou zrovna cítit. Dost zmůže, pokud jim budete chtít trochu zvednout náladu. Co se ale vitality týká, bude snaha na dvounožcích.

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Obecně se má za to, že čtrnáctka na konci má něco do sebe stran energií, hlavně pro člověka. Ovšem, i na našich mazlíčcích se jistě projeví. Poznáte to nakonec sami, zvláště, máte li doma kočičku ve znamení Býka. Bude je nutit jednat dost opatrně a nepouštět se do zbytečných rizik. Takže celý rok tak trochu nuda.

Na co se zaměřit: nenuťte jim, co nebudou chtít. Sami se přihlásí a řeknou si, pokud jim přijde, že je čas nějaké akce. Dost se jim věnujte, mohli se cítit osaměle a to hlavně tehdy, padne li na ně splín.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Na Blížence bude platit vaše přítomnost. Tady se budou cítit nejbezpečněji, ve vaší náruči či jen prostě ve vaší blízkosti. Zkuste jim právě tohle dopřát. Pokud prostě chcete mít doma spokojeného mazlíčka, není stejně zbytí. Do budoucna se vám právě tohle zúročí, nejsou hloupí a dost si i pamatují.

Na co se zaměřit: občasný dárek vůbec neuškodí, ale důležité bude, aby cítili vaši lásku. Od té se bude naprosto všechno ostatní odvíjet. Pak je můžete požádat o cokoliv, to znamená, že je možné je i něco zajímavého naučit.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud byste náhodou někdy pochybovali o inteligenci zvířat, budete mít poměrně často možnost se přesvědčit o opaku. Tím spíše, máte li doma kočičku ve znamení Raka. Rozhodně vás nejednou překvapí. Inteligencí budou jen hýřit. To je ostatně dané, ale tento rok se tím rozhodně chlubit nepřestanou.

Na co se zaměřit: hry všeho druhu je dokážou zaměstnat na dlouhé hodiny, hlavně ty, u kterých musí přemýšlet. Pak se můžete spolehnout, že vás občas doslova šokují. Zkuste si s nimi zahrát třeba skořápky.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na kočičí Lvy v roce 2014 pozor, budou si umět postavit hlavu a moc toho nenaděláte. Nemá cenu je pak o čemkoliv přesvědčovat. Čili, trocha té trpělivosti bude více než nutná. Na druhou stranu, můžete si být jistí, že se vaši kočičí miláčci jen ukážou ve svém světle tak, jak je znáte, tedy žádné překvapení.

Na co se zaměřit: zkuste být trochu diplomatičtí. Mluvte s nimi jako se sobě rovnými, pak totiž můžete i něčeho dosáhnout. Jinak prostě nemáte šanci. Obměkčí je jen oblíbený pamlsek, a to ještě když budou lépe naladěni.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Kočičky ve znamení Panny mají maličko citlivější imunitní systém, tak je více hlídejte. Budou náchylnější k nemocem různého druhu. Hlavně ale pozor na kůži a srst. Pravidelně ji hlídejte a sledujte dobře veškeré změny. Nezbývá, než občas navštívit veterináře a ujistit se, že vám nic podstatného neuniká.

Na co se zaměřit: nakupte lepší krmiva, hlavně ta, která se zaměřují na zdraví jako takové. Potravinové doplňky, ale i kvalitní šampony, pokud kočičku koupete. Zcela jistě jí dobře udělá i česání.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud bychom se měli zmínit o tom, co kterému znamení náleží jako to podstatné, u Vah je to jednoznačně nerozhodnost a pomalé kroky. Pokud máte doma chlupáčka v tomto znamení,nebude do všeho dávat příliš mnoho energie. Snad jen do lovu. Proto počítejte s tím, že budou tak trochu pomalejší a línější.

Na co se zaměřit: zkuste je brát takové, jací jsou. Nic jiného stejně nezbývá. Mohou vás občas svým postojem vyvést z rovnováhy, ale mají to tak dané. U lidí je to koneckonců naprosto stejné.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zrozenci a to i ti chlupatí ve znamení Štíra, budou řešit situace rázně a bez váhání. Pokud něco nebude podle jejich představ, může se stát, že vám zatnou drápky do některé části vašeho těla, proto pozor, k čemu mají zrovna nejblíže. Dají li vám jasně najevo, že to či ono se ji nelíbí, snažte se to prostě respektovat.

Na co se zaměřit: i když se s ničím párat moc nebudou a dvounožce by jejich chování mohlo trochu vyvést z míry, myslete na to, že mají prostě jen svůj názor. Takže je i poslouchejte, vyvarujte se konfliktů.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočičky ve znamení Střelce budou mít velmi intenzivní rok, ve kterém neposedí, nepostojí. Budou celkem aktivní a to hlavně v hezkém a prosluněném počasí, které jim jejich energii ještě umocní. Máte se tedy na co těšit, nudit se nebudete. Zkuste je podpořit kvalitní stravou a hlídejte jejich imunitu.

Na co se zaměřit: máte před sebou docela rušný rok, proto zkuste vymýšlet hry, kterými si je přitáhnete na svou stranu. Jinak budou mít tendenci se zabavit sami, a pokud jsou jen doma, nejspíš vás moc nepotěší.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohové obecně jsou poměrně tvrdí ve svých názorech, také lpí na tom, co je jisté. Chlupáčci na tom nebudou jinak. Není úplně vhodná doba na jakoukoliv změnu, mohlo by je to deprimovat. Zkuste se jim tedy trochu přizpůsobit. Náročnější kroky zvažte, a pokud nebude zbytí, zkuste se jim pak hodně věnovat.

Na co se zaměřit: každý dvounožec ví, že kočičky milují své lidi a dokážou za nimi velmi tesknit. Proto pozor, zda nebudete nechávat svého miláčka dlouho samotného. Mohlo by to znamenat změnu chování.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rok 2014 bude pro Vodnáře velmi důležitý. Jejich smysly se budou tříbit a zdokonalovat. Pokud je tedy váš kočičí miláček vnímavý, věřte, že to bude ještě lepší. Budou z nich skvělí léčitelé nebo včas upozorní na to, že se něco děje či dít bude. Dobře je sledujte a zkuste se naučit jejich řeč, vyplatí se to.

Na co se zaměřit: připravte se na to, že díky jeho nastavení bude občas nutné ho velmi dobře odměnit. Víte jistě sami, co právě vašemu miláčkovi udělá radost, tak mu to zkuste dopřát v co největší míře.

 

 

Horoskop ryby

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

S kočičími Rybkami nic nebude, pokud nebude ani hezké počasí. Naopak v hezkých a teplých dnech ožijí a to tak intenzivně, že vás až zaskočí. Víte tedy, kdy se těšit na mazlíčka, se kterým si zadovádíte a kdy se rád přitulí na klín. Zkuste mu vyjít vstříc a nepokoušet se to měnit. Nemělo by to stejně smysl.

Na co se zaměřit: dobře pozorujte nálady vašeho mazlíčka, od nich se bude odvíjet to další. Pokud uvidíte, že odpočívá, dopřejte mu to. Naopak, pokud bude mít náladu si hrát, zkuste se zapojit, ať má radost.

Počet přečtení tohoto článku: 1030

Zpět na výpis