Hroskop na měsíc Duben

12.04.2014 12:00

Horoskop na měsíc duben pro kočky

Pondělí, 31. březen 2014

Naprostá většina kočiček narozených ve znamení Berana nebude úplně zvládnutelná. Mají prostě takové období, tak to zkuste tolerovat a dopřát jim výběh a občas přimhouřit oči, pokud jsou jen doma. Více se dozvíte v horoskopu na měsíc duben 2014.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud máte doma kočičku ve znamení Berana, nejspíš si dost užijete. Nebude to úplně klidný mazlíček, užívající si pohodu a náruč. Bude chtít ven, běhat, provokovat, hrát si. Nesnažte se proti tomu bojovat. Zkuste se zapojit, jedině tak ho budete mít pod kontrolou. Zkuste třeba hru na schovávanou.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Přátelskost a hravost je hlavní povahová vlastnost plemene asijská kouřová kočka, ale také všech kočiček ve znamení Býka. Nakupte nebo vyrobte nové hračky, rozhodně jim tím uděláte velkou radost a zároveň máte možnost se velmi pobavit. Připravte fotoaparáty, o úlovky nebude nouze.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Na našem portálu v sekci „Výživa a krmení koček“ najdete spoustu návodů na to, jak kočku krmit tak, aby měla vše, co potřebuje. Je nutné se na to nyní soustředit, protože v ohrožení u Blíženců bude hlavně srst a kůže. Pravidelně kontrolujte, zda je vše v pořádku, vše nestandardní konzultujte s veterinářem.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Kočky ve znamení raka (22. 6. – 22. 7.)

Kočičí Ráčci budou užívat každého krásného dne. Je jim to navíc vlastní, takže nic mimořádného. V každém případě počítejte s tím, že v těchto dnech moc klidní nebudou. Chtějí uloupnout z toho, co jim slunce nabízí, co nejvíce. Zkuste jim dopřát co nejvíce pohybu a pobytu na slunci.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na kočičky ve znamení Lva pozor! Mají trochu útočnější období a spory a nezdary budou řešit hlavně razantně a jednou pro vždy. Čili, nejspíše se uchýlí občas k tomu, že vytasí drápky i tehdy, kdy se nepotřebují jen zachytit. Zkuste to tolerovat a moc jim nekřížit cestu. Lépe to pak přežijete.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Chytrostí vyniká bombajská kočka, ale pokud máte doma kočičku ve znamení Panny, nebude to jiné. Nejspíše občas až překvapí tím, co dokáže vymyslet. Připravte se tedy na to, že to bude ale hlavně v její prospěch. Čili, občas by se mohlo stát, že to bude vypadat jako útok namířený proti vám.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočičky ve znamení Vah nebudou ničím zvláštním vynikat. Připravte se tedy na to, co už znáte. V každém případě zkuste hlídat více dásně a zuby, ty budou nejvíce ohrožené. Přizpůsobte těmto případným problémům krmivo a více dbejte na vizuální kontroly. Preventivní prohlídky také nejsou od věci.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kočičí Štíři mají jedno společné. A to je reakce na vše, co se jim nebude líbit. Prostě se okamžitě ohradí. Občas možná i trochu drsněji, ale jinak to neumí. Takže pozor na provokace různého druhu a pokud po nich chcete něco, co oni právě teď nechtějí, i tady buďte trochu opatrnější.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud máte doma kočičku ve znamení Střelce, můžete si být jisti tím, že ho doma moc neudržíte. Domácí kočičky budou trochu neklidné, ale jedná se jen o přechodné období. V každém případě je mějte nyní pod větším dohledem. Mohlo by se totiž stát, že občas něco podcení a mohly by se i zranit.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Inteligence a činorodost je vlastní plemeni habešská kočka. Pokud ale máte doma Kozoroha, právě tímhle budou nyní oplývat. Zkuste se zaměřit na výchovu, protože máte jedinečnou možnost je naučit velmi zajímavé věci. Pozor ale na vše, co si nyní osvojí, budou to totiž používat i v budoucnu.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na vaše kočičky, zvláště pokud jsou narození ve znamení Vodnáře, dávejte větší pozor. Jejich nepozornost, která je nyní bude hodně ovládat, by mohla zapříčinit, že občas něco podcení a to i různé predátory. Pokud má tedy vaše kočička možnost chodit ven, opatrně. Snažte se je držet více doma.

 

Horoskop ryby

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Klid a pohoda je hlavní vlastností plemene kurilský bobtail. Ale to se bude týkat všech kočiček, které jsou narozené ve znamení Ryb. Budou tedy vyhledávat spíše místa, kde si odpočinou a kde je nebude nikdo rušit. Pokud jim tedy chcete udělat radost, pořiďte jim pohodlný pelíšek.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 204