Horoskop pro kočky únor 2015

19.02.2015 10:57
 

Horoskop pro kočky únor 2015

Neděle, 1. únor 2015

Kočky už cítí, že se blíží jaro a kocouři proto začínají ladit hlasivky. Únor je měsíc lásky a proto dopřejte svým kočkám trochu více volnosti, ať se mohou kamarádit. Co čeká které konkrétní znamení v únoru, se dozvíte níže.

Kočičí horoskop beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Rozpoložení vašich čtyřnohých kočičích beranů nebude nijak valné a od vás bude vyžadovat značnou míru tolerance. Jejich nálada se bude každý den střídat jako aprílové počasí (a to je teprve únor) ;) Snažte se jim přizpůsobit. Jistě je to brzo přejde.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Letošní zima byla spíše jarem a proto i kocouři zpívají své zásnubní písně o trochu dřív. Nechte je. Sice se budou vaši kočičí býci trochu toulat po nocích a pak prospí celé dny, ale štěstím budou úplně zářit.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočičí blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Ať už máte doma klasickou kočku domácí nebo šlechtěnou sphynx, budou se jim „zapalovat lýtka“. Doma nevydrží ani chvilku, nejradši by byli na čerstvém vzduchu od rána do večera. Touha objevovat, hrát si, poznávat a lovit bude nezměrná. Nechte je!

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak je v porovnání s ostatními znameními v únoru trochu výjimkou. Stále se na něm projevuje zimní lenošení a polehávání u topení. Ven se mu nechce a nechce. Snažte se ho podpořit nějakou novou hračkou – vábničkou nebo míčkem. Probuďte své kočičí raky z letargie a hrajte si s nimi.

 

 

Kočičí horoskop lev

Když je kočka lvem (23. 7. – 22. 8.)

Ve vašem kočičím lvu se probouzejí lovecké instinkty a tak číhá, na co se dá. Na ptáky u krmítka; na mouchy, co se probraly po zimě nebo jen na vaše palce u nohou. A vy jistě víte, jak to dokáže zabolet, když se do vás s chutí zakousne spolu se zaťatými drápky. Dejte své šelmě šanci se vydovádět a nakupte nové hračky pro její aktivní hru. Určitě si to užije.

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestliže jste měli pocit, že si vás vaše kočka nevšímá, tak v únoru se to změní. Vaše kočka si bude chtít hrát a hrát. Bude na vás fixovaná více než kdykoli předtím. A jestliže máte doma kočku plemene Devon rex, bude to ještě horší. Nehne se od vás na metr. Co zapřemýšlet nad pořízením dalšího člena kočičí smečky? Nějaký mazlík z útulku by byl jistě vděčný ;)

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Kočky a váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočky a kocouři narození ve znamení vah potřebují důkladnou kontrolu zubů a dásní. Obzvláště pak starší kočky by mohly mít se zuby problémy. Volte vhodné krmivo a raději zajděte na preventivní prohlídku k veterináři. Zubní pasty a kartáčky pro kočky by měly být samozřejmostí.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry to láká na daleké výlety. Je možné, že domů nedorazí i několik dní. Nedělejte si starosti. Snaží se jen kamarádit a možná najít nového partnera na jarní výlety. Až ale dorazí domů, důkladně je prohlédněte. Je možné, že kvůli mírné zimě budou plní různých malých nezvaných hostů v podobě blech.

 

 

Horoskop pro střelce

Kočka střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou poněkud impulzivní a v období jara, kdy se jim začínají zrychlovat reakce a zlepšovat instinkty, je to ještě horší. Jejich spontánní a někdy nepřiměřené reakce tak budou více než časté. Neprovokujte je, jinak vás poškrábání nemine.

 

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kočky i kocouři narození ve znamení kozoroha budou po celý měsíc únor trochu vybíraví. S jistotou sobě vlastní budou trpělivě vyčkávat, než jim naservírujete něco, co jim bude konečně chutnat. Budou opravdu vytrvalí a ochotní i několik dní hladovět, hlavně aby dosáhli svého. Když jim pak nabídnete nějakou novinku – ať už pamlsek nebo konzervu, budou opravdu nadšení a šťastní.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Kočky ve znamení vodnáře (21. 1. – 20. 2.)

Vaše kočka, ať už je s průkazem původu nebo bez, bude v únoru velmi hlučná. Ví jak na vás a proto si bude vymňoukávat úplně všechno - jídlo, pamlsky, hračky nebo prosté hlazení. Jestliže nechcete, aby vás z ní brzo bolela hlava, naslouchejte jí. Váš kočičí vodnář to jistě ocení.

 

 

Horoskop ryby

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Britská kočka, Mainská mývalí kočka ale i Ragdoll bude v únoru trochu zasněná. Najdete ji dlouhé hodiny sedět u okna a pozorovat všechno kolem. Těžko říci, co toto jejich chování způsobí. Buďte trpěliví a nechte je snít. S příchodem jara je to jistě přejde.

autor článku: Redakce Miciny.cz