Horoskop pro kočky na září 2014

07.09.2014 17:29

Horoskop pro kočky na září 2014

Pondělí, 1. září 2014

Pokud máte doma kočičku ve znamení Lva, buďte si jistí, že se nudit nebudete. Asi nenajdete lepšího společníka, proto oplácejte plnými doušky. Může se tak mezi vámi vytvořit velmi zajímavé pouto. Více se dozvíte v našem horoskopu na měsíc září 2014.

Kočičí horoskop beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Máte li doma kočičku ve znamení Berana, připravte se na nebývalou aktivitu. Bude jí všude plno a rozhodně se nenechá opít rohlíkem. Zkuste ji zabavit tak, abyste ji měli pod kontrolou. Jinak se o zábavu postará sama a nejspíš k vaší nelibosti. Je to ale to jediné, co můžete v tuto chvíli dělat.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Americká kadeřavá kočka se vyznačuje svojí láskou k lidem a hravostí. To samé ale nyní bude platit o těch, které jsou narozeny ve znamení Býka. Vymýšlejte zábavu a zkuste s nimi trávit spoustu času. Až se unaví, budete mít odpočinek i vy. Přivítají hračky všeho druhu, tak na to myslete.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočičí blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Kočičky ve znamení Blížence se ničím zvláštním sice vyznačovat nebudou, ale zvědavost bude mít zelenou. Čili pokud budou mít náladu, prozkoumání okolí je bude moc lákat. A to i tehdy, kdy jim cizí není a znají ho dokonale. Tak se připravte, že hledání mazlíčků je nyní prioritou.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočičí Ráčkové se budou užívat posledních letních dní. Jakoby tušili, že léto odchází, využijí každou chvíli, kdy sluníčko bude hřát a mohou mu vystavit svůj kožíšek. Je tedy jasné, kde je budete nacházet, pokud o sobě léto ještě dá vědět. Ve špatných dnech zase rádi zaberou své oblíbené místo.

 

 

Kočičí horoskop lev

Když je kočka lvem (23. 7. – 22. 8.)

Přítulná a milá společnice je asijská žíhaná kočka. Ale i ty, které se narodili pod znamením Lva. Pro dvounožce to znamená jediné, a sice to, že by se jim měli opravdu hodně věnovat, protože v opačném případě by mohly dost strádat. Proto nezapomeňte na časté pohlazení a také pamlsky.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Kočky panny (23. 8. – 22. 9.)

U kočičích Panen si nebudete ničím jistí. Jejich nálady se budou dost střídat a jejich reakce by mohly být trochu zvláštní. Proto buďte trochu trpěliví a zkuste je zabavit podle svého. Pozor na ruce, mohly by vám do nich občas zatnout drápky, až je hra přestane bavit, nebo nebude něco podle nich.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočičí Váhy trochu nezapřou svou povahu. To znamená, že nebudou úplně vědět, co vlastně chtějí. Mohlo by to znamenat, že jejich chování bude vykazovat jisté nestandardní věci, které by mohly dojít až k podezření, že je něco špatně po zdravotní stránce. Ale většinou se ukáže, že jen nemají náladu.

 

 

Kočičí horoskop štír

Kočky ve štíru (24. 10. – 22. 11.)

Pokud chcete něco svého Štíra naučit a máte navíc doma plemeno birma, můžete si být jisti, že není asi lepšího času, než právě nyní. Jen pozor na to, co všechno budou umět, protože si vše zapamatují. Navíc, některé kousky by mohly v budoucnu znamenat problém, například otevírání dveří.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočičky, které se narodily ve znamení Střelce, budou poměrně dost aktivní a rády se podívají tam, kde to neznají. Proto pozor na zvýšené riziko úrazů. Jejich opatrnost tak bude trochu snížená. Zkuste je tedy mít více pod kontrolou, vyplatí se to. Navíc, asi nebudou ani moc poslušní a na zavolání nepřiběhnou.

 

 

Horoskop kozoroh

Kočky ve znamení kozoroha (22. 12. – 20. 1.)

Ty kočičky, které se narodily pod znamením Kozoroha, se budu velmi rády seznamovat. Pokud tedy přemýšlíte o tom, že by vaši domácnost doplnil další mazlíček, je skvělá doba. Přijme ho takřka bez problémů, dokonce jeho přítomnost přivítá. Nemusí se navíc nutně jednat o stejný druh.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají svoji hlavu a u kočiček to není jiné. Navíc, pokud máte doma chlupáčka pod tímto znamením, buďte si jistí, že to s nimi jednoduché nebude. Nezbývá, než jim vyjít vstříc a pokusit se o mírnější jednání. Tvrdostí za prvé nic nedosáhnete a za druhé by se mohla vymstít hlavně do budoucna.

 

 

Horoskop ryby

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Plemeno devon rex se vyznačuje svoji společenskou povahou. Pokud máte doma Rybu, nebude to jiné. Je ale dost možné, že vaši společnost bude vyhledávat opravdu často, tak je hlavně neodmítejte. Nebo se pokuste je zabavit tak, aby jim hra vydržela co nejdéle. Skvělé jsou obyčejné krabice.