Horoskop pro kočky na listopad 2014

06.11.2014 15:21

Horoskop pro kočky na listopad 2014

Sobota, 1. listopad 2014

Pokud máte doma kočičku ve znamení Vah, připravte se na spoustu vrnění a předení blízko vašich uší. Jak známo, právě tento kočičí zvuk léčí a uklidňuje. Máte možnost se tedy zbavit depresí a smutku jen jejich přítomností. Více se dozvíte v našem horoskopu na měsíc listopad 2014.

Kočičí horoskop beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Albinotická siamská kočka je sice krásná, ale díky chybějícímu pigmentu náchylná k různým vlivům zvenčí. Její organizmus je prostě náchylnější. Stejné to bude, máte li doma kočičku ve znamení Berana. Zkuste se tedy zaměřit na její odolnost, a pokud chodí ven, ohlídejte, ať neprostydne.

 

 

Kočičí horoskop býk

Kočky ve znamení býka (21. 4. – 20. 5.)

Pro kočičí Býky bude společná jejich touha si uzmout, co jen půjde. Prostě se mohou v těchto dnech jevit dominantně a dají jasně najevo, že se jim to či ono nelíbí. Zkuste je trochu tolerovat. Tvrdost a odmítavost nejen že nepomohou, ale mohli byste si svého mazlíčka i snadno znepřátelit na dost dlouho.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Kočičí Blíženci budou přátelští, někdy dokonce možná až moc. Je to pro toto znamení typické a právě tento povahový rys se nyní projeví naplno. Pokud tedy máte doma mazlivého jedince, připravte se, že se ho možná ani nezbavíte a pokud není tak mazlivý, užívejte si, dokud můžete, zase ho to totiž přejde.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Společenská a přátelská povaha je daná plemeni americká kadeřavá kočka nebo mazlíčkům, kteří se narodili pod znamením Raka. Máte možnost toho docela dost využít. Bude totiž více přístupná vašim rozmarům ji třeba něco naučit. Tak neváhejte a ukažte okolí, že naučit kočičku různé kousky není tak těžké.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro Lvy bude typická v těchto dnech jejich bystrost. Inteligentní sice jsou, ale tentokrát toho i využijí svým vlastním způsobem. Bude nutné to řídit, protože by to mohlo být k nelibosti dvounožců. Bude je totiž dost bavit, když vás vytočí nebo zesměšní. A můžete si být jisti, že obojí jim půjde skvěle.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud máte doma děti a kočičku ve znamení Panny, nemůže to být lepší kombinace. Jejich přítulnost a snaha se začlenit, i když je to bude stát i nějaké to zatahání za ocásek, bude na samém vrcholu. Pokud ale děti máte, zkuste to trochu ohlídat. Nechají si toho líbit totiž docela dost a občas by to dítko mohlo přehnat.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Přítulný a milý společník bude asijská jednobarevná kočka nebo i ty kočky, které se narodily ve znamení Vah. Užijete si zcela jistě hodně hezkých podzimních společných chvil. Možná cítí, že budou Vánoce a mají snahu z vás dostat hezký dárek, nebo vás prostě opravdu milují. Sami jistě cítíte, která varianta se týká vás.

 

 

Kočičí horoskop štír

Kočky ve znamení štíra (24. 10. – 22. 11.)

Kočičí Štíři budou dost vyhledávat společnost lidí ať se děje, co se děje. Právě totiž dění všeho druhu je bude velmi zajímat. Připravte se tedy na to, že máte daného asistenta při jakékoliv činnosti. Zkuste být trpěliví a nechte je se účastnit, pokud budete cokoliv dělat. Jejich radost tak jen umocníte.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čilost, odvaha a temperament jsou to, co bude u kočičích Střelců v těchto dnech dominovat. Je tedy jasné, že se svým mazlíčkem nudit nebudete. Může to ale s sebou nést i jistá úskalí, opatrnost totiž chybí. Pozor tedy na úrazy všeho druhu a také dejte z jejich dosahu cennosti, které mohou shodit a rozbít.

 

 

Horoskop kozoroh

Kočky kozorozi (22. 12. – 20. 1.)

Kočičky, které se narodily pod znamením Kozoroha, mají společné to, že si budou velmi rády hrát a to i ti jedinci, kteří už mají nějaký věk. Pokud jim tedy chcete udělat čímkoliv radost, spraví to buď hračka, nebo to, že se zapojíte do jejich dovádění. Šťastnějšího kočičího jedince pak aby pohledal.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud nějaké zvířátko potřebuje mnoho a mnoho lásky, je to buď barmská kočka, nebo kočičky narozené pod znamením Vodnáře. Tak jim ji prostě dopřejte. Bude to obnášet nejen spoustu mazlení, ale také to, že se jim budete prostě více věnovat. Zapojte je do svých činností, to přivítají s nadšením.

 

 

Horoskop ryby

Kočky ve znamení ryb (21. 2. – 20. 3.)

Kočičí Ryby by si nezadaly v těchto dnech s těmi největšími zvědavci. Dokonce je i často předčí. Pokud tedy zaznamenáte, jak vás kočka pozoruje při čemkoliv, berte to tak, že ji to velmi zajímá a zkuste to přehlížet, i kdyby vás její upřímný pohled měl rozhodit jakkoliv. Určitě ji od sebe neodhánějte.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 1551

Zpět na výpis