Horoskop pro kočky na léto 2015

19.07.2015 11:10
 

Horoskop pro kočky na léto 2015

Středa, 1. červenec 2015

Blíženci budou tolerantní a přítulní. Oproti tomu kočky ve znamení ryb budou téměř celé léto opravdu odměřené a jen tak si s vámi hrát nebudou. Co čeká ostatní kočičí mazlíčky, si přečtěte v horoskopu na celé letní prázdniny.

Kočičí horoskop beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Všechny kočky ve znamení berana nyní spojuje jeden společný cíl – užít si léto! A proto všem majitelům beranů radíme, aby své kočce nebo kocourovi zajistili dostatek zábavy a pozornosti, protože jinak si zaručeně najdou zábavu sami. Jejich výběr hraček by vám ale vůbec nemusel udělat radost. Umožněte jim se proběhnout. V horkých dnech jim dopřejte hodně vody a stín.

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Kočky zrozené v býku budou potřebovat zvýšenou péči o svou srst. V naší sekci Péče a zdraví kočky najdete určitě rady, které se vám budou hodit. Jejich srst bude trochu náchylnější k nečistotám a jejich letní řádění tomu nijak nepomůže. Pokud se vám v červenci nebude cokoli zdát na chování vaší kočky, dojděte raději k veterináři. Srpen pak bude ve znamení lenošení. Užijte si léto se svou kočkou!

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočky v blížencích (21. 5. – 21. 6.)

Možná se budete divit, ale v létě budou vaši blíženci opravdu tolerantní. Přítomnost návštěv, dětí nebo i jiných zvířat jim nebude dělat problém. K vašim malým dětem budou dokonce přítulné. Nadšeni budou z vaší láskyplné péče i drbání za ušima. Vaši péči vám několikanásobně vrátí! V červenci pozor na parazity. Srpen pak bude jako stvořený pro seznámení s dalším členem rodiny (ať už dvounohým nebo čtyřnohým).

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tak jako si mainské mývalí kočky rády hrají, přesně tak hravé budou i vaše kočky ve znamení raka. I přesto, že je vaše kočka možná již ve vyšším věku, svou hravost v létě neztratí. Zkuste pro svého mazlíčka vymyslet něco zajímavého. Možná se mu bude líbit hra na schovávanou, koulodráha nebo míček na pamlsky. Dokáže si hrát celé hodiny. V červenci vaši kočku potěší třeba krabice, do které uděláte několik větších děr, kterými lze prolézat. Bavte se se svou kočkou.

 

Kočičí horoskop lev

Když je kočka i lev (23. 7. – 22. 8.)

Červenec bude pro lvy trochu náročnější. Vysoké teploty jim nebudou dělat dobře. Zajistěte jim neustálý přístup k vodě. Pelíšek jim přesuňte na chladné místo ve stínu. Pak pro ně bude letní horko o něco snesitelnější. Lenošení pro ně bude nejčastější činnost. Nechte je lenošit, žádnou větší aktivitu po nich nemůžete chtít. V srpnu pak pozor na větší výskyt parazitů. Nezapomeňte svou kočku odčervit. Navštivte veterináře – zdraví vaší kočky se musí hlídat.

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestliže svou kočku opravdu dobře znáte, tak víte, že má ráda svůj klid. Její momentální nálady je prostě lepší tolerovat. Léto nebude výjimkou. Jestliže s ní chcete dobře vycházet a mít si s kým večer „povídat“, pak ji nechte raději být. Až si odpočine a bude mít náladu, ráda si za vámi přijde pro pomazlení. V červenci pak bude vyžadovat trochu více pamlsků a v srpnu naopak více hraček. Zkuste vyrobit své kočce nějakou vlastní hračku – třeba barevná peříčka na šňůrce by jí mohla udělat radost.

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Snažíte se svou kočku nebo kotě naučit něco nového? Brzo zjistíte, že se nesnažíte zbytečně. Ať už učíte svou kočku chodit na záchod nebo na kočičí toaletu, brzo to pochopí. Sice se na vás bude celou dobu dívat opravdu zvláštně a nechápavě, ale moc dobře ví, co po ní chcete. Nenuťte ji, spíš ji uplácejte pamlsky a úspěch se brzo dostaví. V červenci bude vaše kočka ve znamení vah ráda, že po ní v těch horkých dnech nic nechcete. Srpen ale přeje připraveným a v půlce prázdnin se můžete pustit do výcviku své kočky.

 

Kočičí horoskop štír

Kočky ve štíru (24. 10. – 22. 11.)

Znáte trochu plemeno donský sfinx? Jestliže ne, tak si to pouze myslíte. Kočky ve znamení štíra jsou totiž stejně tak bystré a chytré právě jako sfinx. Ale pozor, štíři jsou opravdu chytří a proto dělají jen to, co je pro ně samotné dobré. Budou vás pokoušet a zkoušet vaše nervy když budou chtít dosáhnout svého. A protože jejich způsob jednání bude opravdu překvapivý, nakonec se zasmějete a vše co chtějí, jim do puntíku vyplníte. V srpnu pozor na jejich přání, líbit se jim totiž bude i vše, co pro ně bude nezdravé a někdy i životu nebezpečné.

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Teplé a vlhké počasí je jako zrozené pro všechny možné parazity. Klíšťat bude mít váš střelec plný kožich. Zajistěte si potřebné vybavení – pinzetu na klíšťata, sprej proti blechám nebo obojek proti parazitům. Zaručeně se vám bude hodit. A jestliže nechcete, aby nějaké ty parazity přinesl váš kocour nebo kočka až do domu, aplikujte vše potřebné co nejdříve. Předejdete tak zdravotním problémům nejen své kočky, ale i svým. V srpnu pak uděláte největší radost své kočce změnou krmiva a větším počtem pamlsků.

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Červenec bude pro kočky ve znamení kozoroha trochu nepříjemný. Hrozí přehřátí a to může být i pro kočky nebezpečné. Držte tedy svou kočku v horké dny spíše doma a přes poledne ji nepouštějte ven. Dopřejte jí přístup k misce plné vody a dostatek místa ve stínu. Bude vám za to vděčná. V srpnu pak vašemu kozorohovi něco přeletí přes nos a bude paličatý. Jeho rozmary na vás budou trochu moc. Bohužel s tím vůbec nic nenaděláte. Nebojte, zase ho to přejde.

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kočky zrozené ve vodnáři mají zcela jasno v tom, jak proběhne jejich léto. Chtějí lenošit! Ani běhání, ani chytání myší – nic z toho jim neudělá radost. Potřebují doplnit energii, kterou vynaložili během jarního nahánění druhého pohlaví. Zkuste jim nabídnout kvalitnější krmivo, možná zkuste nějaké potravinové doplňky. Hry s dvounožci jim přijdou vhod pouze výjimečně. V červenci jim uděláte radost pouze pamlsky a v srpnu naopak pouze novým pelíškem.

 

Horoskop ryby

Když je kočka i rybou (21. 2. – 20. 3.)

Klidná a vznešená povaha je pro britské kočky typická. Jestliže máte doma kočku ve znamení ryb, pak nehledě na plemeno, bude se chovat jako britka. Vznešená, ale i trochu odměřená. Kočky budou vždy jako naprosté dámy a kocouři jako dokonalí džentlmeni. Vybrané chování jim nebude dělat problém. A jak to poznáte? Přehnaná čistotnost, vybíravost v jídle, pomalé a ladné pohyby ocasem. Hlazení pouze v případě, že se jim samotným bude chtít. Ale nebojte, své budou už od půlky srpna a vše se vrátí do starých kolejí.

autor článku: Redakce Miciny.cz