Horoskop pro kočky na březen 2015

19.03.2015 11:02
 

Horoskop pro kočky na březen 2015

Neděle, 1. březen 2015

Máte doma kočku ve znamení berana? Jestliže ano, tak si udělejte zásoby pamlsků, protože březen bude pro vaši kočku náročný. Váš jinak klidný a přátelský kocouří beránek, bude nespokojený ze změn, které se venku dějí. A pokud máte kocoura ve znamení ryb, pak ho raději držte více doma. Jarní námluvy mu dají zabrat. Čtěte více o tom, co vaši kočku čeká v horoskopech pro kočky.

Horoskop pro berany (21. 3. – 20. 4.)

Ano, je to tak. Kočky a kocouři ve znamení berana budou v březnu rozladění, nespokojení a mrzutí. Jarní změny jim trochu vadí. Obzvláště, jestliže máte doma Perskou kočku, připravte si pro ni velké množství pamlsků a nových hraček, aby se její nálada alespoň trochu zlepšila. Nevystavujte svého berana ničemu, co by ho mohlo stresovat. Jedině tak si můžete být jisti, že bude tento měsíc poměrně pohodový a klidný. Ale nebojte, přejde je to.

 

 

Kočky v býku (21. 4. – 20. 5.)

S větším množství jarních slunečních paprsků bude váš kocourek spokojenější. Jeho nejoblíbenějším místem se stane okenní parapet, kde si bude vyhřívat kožíšek. A jestliže nemá přístup na slunná místa, dopřejte mu to. Váš kočičí býk pak bude nadmíru spokojený. Vaše kočky i kocourky ve znamení býka potěší spousta lásky, mazlení, hlazení a drbání za ušima. Věnujte jim pozornost.

 

 

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Egyptská kočka je záhadné zvíře a stejně tak záhadný bude váš kočičí blíženec minimálně do půlky března. Pak vám sice prozradí, co ho trápí, ale do té doby budete tápat. Neřešte tedy tajné výlety, procházky nebo nová místa na schovávání, jen ho prostě tolerujte. Případně mu dejte nové místo na schovávání – krabici, nový pelíšek a tak podobně. Určitě se vše brzo vrátí do normálu.

 

 

 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Váš rak už cítí, že se blíží jaro. Je plný energie a téměř nic ho nedokáže udržet doma. Jakmile vysvitne slunce, už stojí u dveří a mňouká a mňouká a dožaduje se vypuštění do světa. Možná se mu i trochu „zapalují lýtka“. Jestliže máte doma kočku a nechcete mít koťátka, raději svou kočičí račici držte doma. Vašeho ráčka prostě potěší pobyt venku. Udělejte mu tu radost!

 

 

Kočka lev (23. 7. – 22. 8.)

Kočičí Lvi jsou aktivní, hraví a nadšení do všeho, co jim ukážete nebo nabídnete. Ať už to je nová hračka, pamlsek nebo snaha je naučit nějaký povel. Nic je nemůže rozházet a užívat si budou vše kolem sebe. Hlavně ze sluníčka budou mít upřímnou radost. Máte-li doma kočku plemene Selkirk Rex, budete mít doslova „oči na vrch hlavy“, protože ji nebudete poznávat. Váš lev, ať už je to kočka nebo kocour, má prostě skvělou náladu.

 

 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ze své kočičí panny budete zřejmě trochu zmatení. Mají energie na rozdávání a přitom se jenom válí v pelíšku. A když si myslíte, že tvrdě spí, najednou na vás zaútočí zpoza rohu. Opravdu těžko říct, co se jim honí hlavou. Co ale budou chtít určitě, je rozmazlování. Dopřejte jim to.  Za pár dní se zklidní a zase to budou ony.

 

 

Horoskop pro váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pozor! Vaše váhy budou trochu rozpustilé. Svou nadbytečnou energii si budou vybíjet na vás. Odnesou to především vaše ruce a to značným poškrábáním. Jejich inteligence je nesporná a tak na vás budou útočit z nejrůznějších míst. Trochu vám tak pocuchají nervy. Zkuste jim nabídnout alternativu – nové hračky nebo dalšího kočičího kamaráda, třeba z útulku. Hlavně dejte pozor, aby se jim při jejich nekontrolovatelné aktivitě něco nestalo.

 

 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Doménou koček narozených ve znamení štíra bude spokojené předení. Stačí je jen trochu pohladit a už vrní jako kotě. V březnu se budou chtít mazlit. Ráno vás budou budit „něžným“ kousáním do nosu a přenádhernou sonátou již v 5 hodin ráno. Nejspíš vám v těchto dnech nezbývá nic jiného, než to vydržet. Toto období je pouze přechodné a už brzo vám zase spánek dopřejí.

 

 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Přirozené chování koček střelců je energické, rychlé, přátelské. Bohužel, v březnu bude jejich chování pravým opakem – budou líné, pomalé a nevrlé. Po každé sebemenší námaze budou vyžadovat odpočinek spojený s hlazením a ideálně i pamlskem. I přesto, že jaro se neodmyslitelně blíží, váš kocouří střelec se ne a ne dostat do jarní nálady. Nebojte, koncem března ho to zase přejde a začnete ho poznávat. Nyní jim ale jejich proslulá energie prostě schází.

 

 

Kočky v kozorohu (22. 12. – 20. 1.)

Kočky i kocouři ve znamení kozoroha budou jako pytel blech. Nic je nezastaví. Budou skákat, číhat, škrábat, mňoukat – cokoli co je napadne, budou dělat s maximálním nadšením. Obzvláště klasické kočky domácí doma nic neudrží. Asi cítí, že jaro je blízko a tak mu chtějí běžet naproti, aby o nic nepřišli. Tak si toto jejich aktivní období užijte, je možné, že se nebude dlouho opakovat.

 

 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou dělat naschvály. Cokoli, co po nich budete chtít, provedou s určitostí přesně naopak. Přivoláte ho a on se otočí a jde přesně na druhou stranu. Do mističky mu dáte mléko a on s jistotou půjde na vodu do konve na zalévání květin. Budete muset být trpěliví, protože silou u svých koček a kocourů vodnářů nic nezmůžete. Čeká vás trochu náročnější období.

 

 

Horoskop pro ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vezměte si příklad z vaší kočky a zkuste být veselí a šťastní. Vaše kočka ryba má pozitivní energie na rozdávání. Nalaďte se na stejnou vlnu! Vaše kočka z toho bude nadšená a třeba vám začne z radosti i aportovat míčky. Využijte toho. Bavte se a hrajte si se svou kočkou!

autor článku: Redakce Miciny.cz