Horoskop pro kočky a koťátka na září 2015

19.09.2015 11:09
 

Horoskop pro kočky a koťátka na září 2015

Úterý, 1. září 2015

Hračky pro kočky co máte doma? Nuda. Alespoň pro vaši kočku v blížencích. Naopak kočkám ve znamení ryb bude stačit pouze plná miska a pohodlný pelíšek. Jak na tom budou ostatní znamení, se dočtete v našem horoskopu pro kočky.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Kočky i kočičáci ve znamení berana budou po celé září především odpočívat. Léto pro ně bylo trochu náročné – lovení myší, včel a much, předvádění se před ostatními kočkami – to vše unavuje víc, než si myslíte. Čas od času se sice i váš beran probudí k životu a ukáže vám, že v něm pořád dříme šelma, ale většinu času se bude pouze válet, protahovat a vyhřívat se na slunci. Dopřejte jim to. Každý si přece zaslouží odpočinek.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 205.)

Jestliže máte doma klasickou kočku domácí, pak se připravte na to, že vám nedá chvilku pokoj. Ostatně, jestliže máte i jiné kočičí plemeno, tak na tom budete stejně. Býci budou prostě aktivní. Nuda je něco, co nesnesou. Chtějí si užít a hrát si. Jestliže nemůžete být se svou kočkou příliš často, pořiďte jí hromadu hraček. Nebo nejlépe kamaráda – třeba z útulku. S ním se jistě nudit nebude.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočky v blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Vaše kočka je náročná a v září to s ní nebude vůbec lehké. Bude se nudit a běžné hračky jí nebudou stačit. Buď se pustí do vašich bot, nebo záclon (s nimi je totiž největší sranda), anebo jí budete muset vymyslet něco, co jí bude opravdu bavit a vás z toho přitom „netrefí pepka“. Asi budete muset sáhnout hlouběji do kapsy anebo popustit uzdu fantazii a zapojit svou zručnost. Držíme vám palce.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočky ve znamení raka milují slunce a teplo a proto si budou chtít opravdu dosyta užít poslední krásné teplé dny. Až tedy budete chtít s jistotou vědět, kdy se ochladí, nekoukejte na zprávy, ale pozorně sledujte svou kočku. Na chladnější dny se bude připravovat. Zamračené dny jim sice nevadí, ale aklimatizace na ně již trochu ano.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Kočky ve znamení lva jsou trochu samotářské, a proto vás jejich chování možná překvapí. Budou mazlivé, uvítají společnost a to ať už vaši nebo jiného zvířátka. Jestliže nebudete mít v září tolik času se své kočce věnovat, pořiďte jí kamaráda – ať už jinou kočku nebo třeba želvu. Z jakékoliv společnosti bude mít radost. A vy ostatně taky.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Kočky ve znamení panny (23. 8. – 22. 9.)

Zdálo by se, že sezona klíšťat a jiných parazitů je u konce, ale není to pravda. Dávejte na svou kočku pozor. Obzvláště v případě, že líná víc, než je běžné. A jestliže není již delší dobu odčervená, tak tak učiňte nejpozději do konce září. Parazity a nevítané hosty kočky ve svém kožichu zrovna nemusí. Pomozte jí tedy s nimi bojovat. Jinak bude celý měsíc vše v nejlepším pořádku a vaše kočka vás bude milovat tak, jako jindy.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vaše kočka se možná tváří trochu nabubřele. Nedělejte si z toho hlavu. Má sice trochu špatnou náladu, ale to se stane občas každému. Brzo ji to přejde. Nezanevřete na ni, věnujte se jí. Čeká na to a alespoň nebude mít tolik času přemýšlet o hloupostech. Špatnou náladu ji jistě spraví nějaký neobvyklý pamlsek.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jste si jistí, že je váš kočičí štír opravdu zdravotně v pořádku? Jeho chování se trochu změnilo, ale jen počasím to nebude. Prohlédněte mu uši i zoubky. Možná ho něco trápí. Preventivní důkladná prohlídka od vás mu určitě neuškodí, a jestliže něco není v pořádku, alespoň to podchytíte včas.

 

 

Horoskop pro střelce

Když je vaše kočka střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vyrobte své kočce nějaké hračky – třeba pár pírek svázaných provázkem, hračka naplněná šantou kočičí nebo strom obalený sisalovým provázkem – to vše udělá vaší kočce neskonalou radost a vás to nebude stát skoro nic. Navíc, klasické hračky ji už začínají trochu nudit a hrozí tak, že se pustí do „vašich hraček“. Jestliže tedy nechcete přijít o boty nebo svoje korále, dejte se do díla.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Schovka, nejlepší hra na světě! Potřebujete najít svoji kočku? Ať už se s ní chystáte na dovolenou, k veterináři nebo jí jen chcete pohladit, vaše kočka prostě nebude k nalezení. A bude ji to bavit! Ano, hra na schovávanou bude tou nejlepší zábavou a to celé září. Někdy se schovávají schválně a pak na vás vybafnou, kdo ví odkud. Někdy ale ani netuší, že se vám schovali a spokojeně si chrupkají na místě, které by do nich nikdo neřekl. Bude to s nimi teď trochu těžké.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Když vaše kočka ve znamení vodnáře bude něco chtít, dá vám to opravdu hlasitě najevo. Bude mňoukat a mňoukat a na vás bude poznat, co které mňoukání právě znamená. Jestliže svou kočku ale dobře znáte, nebudete mít problém – tedy v případě, že bude možné jim jejich přání splnit. A že si vaši vodnáři umí vymýšlet. ;)

 

 

Horoskop ryby

Kočky v rybách (21. 2. – 20. 3.)

Máte rádi vše „na pohodu“? S britskou kočkou to není problém, a jestliže máte doma kočku rybu, tak také ne. Rybám stačí ke spokojenosti pohodička a klid na jejich představy. Fantazii mají opravdu velikou, a proto si vystačí s málem. Když jim dopřejete plné bříško a vyvýšený pelíšek, budou v sedmém nebi. Užijte si tedy skvělé doby se svými mazlíčky.

autor článku: Redakce Miciny.cz