Horoskop na měsíc Únor

12.04.2014 11:41

Horoskop na měsíc únor 2014 pro kočky

Pátek, 31. leden 2014

Kočičky ve znamení Ryb budou sázet na jistotu. Nic neměňte, a pokud nebude zbytí, zkuste na to jít trochu opatrně. Právě změny totiž nebudou přijímat s otevřenou náručí. Více se dozvíte v horoskopu na měsíc únor 2014.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Na kočičí Berany buďte trochu milejší, jejich rozpoložení to bude vyloženě vyžadovat. Mají trochu tendence upadat do melancholie. Poznáte to podle toho, jak se budou dívat. Jejich oči nyní prozradí naprosto všechno. Dobře je tedy sledujte, a pokud uvidíte smutek, okamžitě zasáhněte.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Kočičky narozené ve znamení Býka nejspíše nejsou úplně dobře nastavené. Jejich nálady se budou trochu měnit a mohlo by dokonce docházet až k extrémům. Připravte se na to a pozor na drápky. Ty budou tasit pokaždé, kdy zaznamenají něco, co se jim nelíbí a s čím se neztotožňují.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Velmi chytrá a velmi hravá kočka je americká kadeřavá. Pokud ji máte doma a navíc ve znamení Blíženců, vše toto bude jen umocněné. To se ale týká všech těchto zrozenců. Kombinace hravosti a chytrosti s sebou přinese spoustu zajímavého do života dvounožců, určitě se budete divit.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

U kočiček ve znamení Raka se může trochu projevit zimní období. Jejich aktivita bude na bodě nula. Už netrpělivě vyhlížejí jaro a hezké dny. Proto si raději někam zalezou a nebudete o nich určitě ani vědět. Zkuste je trochu probudit z letargie třeba tím, že si s nimi budete hodně hrát.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Co se týká Lvů, vše co se bude hýbat, budou i milovat. Hravost a aktivita je na samém vrcholu. Hrajte si s nimi a užijte si toto období. Nebude totiž dlouho trvat a opět se trochu stáhnou. Nakupte tedy hýbací hračky a zkuste se i vy zapojit do her všeho druhu, určitě si to užijete.

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Devon rex by se také dala nazvat kočkopsem. Ze psí povahy toho má mnoho. Je velmi fixovaná na své dvounožce, a kam se hnete, je i ona. A pokud máte doma kočičku narozenou ve znamení Panny, buďte si jistí, že se bude chovat naprosto stejně. Tak se připravte na to, že si svého mazlíčka užijete.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Chlupáčci narození pod znamením Vah mohou být trochu citliví na problémy se zuby a dásněmi. Dobře je hlídejte a hlavně starší jedince vezměte raději na preventivní prohlídku. Samozřejmostí by tedy měly být zubní pasty a kartáčky pro kočky. Podceňování by se mohlo nevyplatit.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na kočičí zrozence ve znamení Štíra trochu pozor. Mají štiplavou náladu a zároveň si vás budou chtít i trochu vychutnat. Čili, jejich rozpoložení nejspíš odskáčete, pokud nebudete pozorní a připraveni na všechno. Na druhou stranu, dejte jim tu možnost převahy, budou šťastní.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Všichni Střelci mají jedno společné a to je útočení. Tento obranný mechanismus sepnou pokaždé, když se budou cítit v ohrožení. Pak se můžete připravit na to, že by jejich reakce mohla být hodně spontánní a dokonce nepřiměřená. Moc je tedy neprovokujte a všímejte si, jak jsou naladění.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kočičky ve znamení Kozoroha se budou chovat tak, jak je znáte. Jistota, to je jejich doména a nic nebudou chtít měnit. Pokud tedy budou odpočívat, najdete je přesně tam, kde jste zvyklí a stejné to bude s procházkami. Na druhou stranu pozor na změny, pokud nějaké chystáte doma. Nebudou jim nakloněni.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají jasno a nic nebude jinak, než oni se domnívají. Pokud máte doma zrozence tohoto znamení, připravte se na to, že si bude umět trochu dupnout. Dobře tedy naslouchejte tomu, co vám právě vymňoukávají. Bude v tom jasné ano, nebo jasné ne. Je na vás, jak dobře ho znáte.

 

 

Horoskop ryby

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pixiebob nesnáší změny a pokud máte doma kočičku v tomto plemeni nebo ve znamení Ryb, je to přesně ten důvod ke změně chování. Pokud tedy nebude něco podle nich a nebudou se v tom umět orientovat, mohlo by se stát, že zareagují tím, že situaci prostě omítnou. Buďte tedy více trpěliví.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 1591