Horoskop na měsíc červen 2015 pro kočky

19.06.2015 11:06
 

Horoskop na měsíc červen 2015 pro kočky

Pátek, 5. červen 2015

Teplé počasí a stres z odloučení nebudou mít dobrý vliv především na kočky ve znamení blížence. Co čeká kočky dalších znamení v červnu, se dočtete v horoskopu na tento měsíc.

Horoskop pro kočky Beran

Kočky v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Jestliže v červnu čekáte větší množství návštěv, pak věřte, že vaše kočka z toho nadšená nebude. Berani jsou sice přátelská stvoření, ale cizím lidem nedůvěřují. Vaše kočka se proto bude snažit být spíše nenápadná až neviditelná. Dopřejte jí soukromí.

 

Horoskop pro kočky Býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Kočkám ve znamení býka bude v červnu vadit jakékoliv větší stěhování. Tedy i „ výlet“ na veterinu jim radost opravdu neudělá. Jestliže tedy můžete vyšetření u veterináře odložit na později, raději tak učiňte. Přemísťování vašeho mazlíčka kamkoliv totiž automaticky znamená i velmi prudké, podrážděné reakce, které mohou končit poškrábáním či útěkem.

 

Horoskop pro kočky Blíženci

Horoskop pro blížence (21. 5. – 21. 6.)

Nenechávejte své kočky ve znamení blížence samotné, obzvláště ne v první polovině června. Vaše kočka by mohla reagovat trochu neadekvátně a ze stresu nechávat po domě nechtěné dárečky. Možná je to tím horkým počasím v kombinaci s potřebou se mazlit. Pokud to tedy alespoň trochu jde, zůstaňte se svou kočkou.

 

Horoskop pro kočky Rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Může dostat kočka úpal? U té vaší to vypadá, že i ano. Dávejte na ni pozor. Doplňujte jí tekutiny. Vaše kočka by měla mít neustálý přístup k vodě. Zajistěte také přístup k místu, kde je dostatek stínu, kde se může schovat. Určitě jí tato vaše opatření pomohou lépe vydržet horké letní dny. No, pamlskem jistě také nepohrdne.

 

Horoskop pro kočky Lev

Když je kočka i lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy jsou zvědavost sama. Packy nebo hlavu strčí kamkoli, kde to jen trochu neznají a kde budou čichat nějakou dobrotu. Může se jim tedy snadno stát, že se zraní. Zkuste je více hlídat. Vše budou chtít prozkoumat, nic nenechají na svém místě. Proto pozor na to, kam budou mít tendenci lézt.

 

Horoskop pro kočky Panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Máte vycvičenou kočku, která přijde na zapískání nebo na zavolání? V červnu bude ale vše trochu jinak. Vaše kočky ve znamení panny budou tvrdohlavé a neposlušné. Nečekejte od nich rychlé reakce nebo snad vděk za pamlsky. Pokud po nich budete něco chtít, dají si na čas. Neděje se ale nic zvláštního, chtějí jen dostát tomu, že kočka je nezávislý tvor, nad kterým nikdo jiný nemá navrch.

 

Horoskop pro kočky Váhy

Horoskop pro kočičí váhy (23. 9. – 23. 10.)

Perské kočky patří mezi plemena, která jsou spíše klidná. Vaše váhy to budou mít podobně. Užijte si toto výjimečné období klidu, protože se to nebude dlouho opakovat. Domácí pohoda s klidným, vrnícím, neškrábajícím mazlíčkem na klíně je totiž k nezaplacení.

 

Horoskop pro kočky Štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Znáte plemeno sokoke? Jestliže ne, tak nevadí, protože vaše kočka ve znamení štíra se jí bude tento měsíc opravdu hodně podobat. Váš štír bude energický. Příliš mnoho klidu tedy neužijete, zato o zajímavé záběry nebude nouze. Štíry v červnu budou bavit všechny hry, které jim nabídnete. Vaše společnost bude ovšem zábavou největší. Budou si chtít užít. Zapojte se.

 

Horoskop pro kočky Střelec

Kočka střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočičí Střelci budou střídat období odpočinku s obdobím intenzivního řádění. Jejich změny v chování budou opravdu extrémní. Jednou plyšový mazlíček a podruhé ďáblík se vším, co k tomu patří. Klidnější doby se dočkáte až poslední týden v červnu. Do té doby dejte z dosahu všechny rozbitné předměty – ušetříte si rozčilování i úklid.

 

Horoskop pro kočky Kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Se svou kočkou v kozorohu se v červnu neshodnete – na ničem. Kozorohové prostě budou mít jasno. Svůj názor se ale bohužel nebude shodovat s tím vaším. Občas se vám bude zdát, že vám kočka dělá vyloženě naschvály a její škodolibost, že nezná mezí. Ale věřte, že to naschvál nedělá. Je to jen takový její červnový rozmar. Naštěstí to tedy není trvalé.

 

Horoskop pro kočky Vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jestliže přemýšlíte o dalším zvířátku do rodiny, tak červen bude pro vašeho vodnáře tím nejvhodnějším obdobím. Nebude mít problém se sžít s jakýmkoliv dalším zvířecím druhem. K seznamování je tedy skvělá doba. Proto neváhejte a vyražte se podívat třeba do nějakého útulku na nového člena rodiny.

 

Horoskop pro kočky Ryby

Horoskop pro ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou v červnu oplývat temperamentem. Buďte si jisti, že nudit se nebudou. Nebudou dokonce potřebovat ani vaši asistenci, ani přítomnost kohokoli jiného. Určitě ale přivítají hračky všeho druhu, především ty, které se rychle hýbou nebo se dají „lovit“. Těšte se, vaše ryba vás určitě pobaví.

autor článku: Redakce Miciny.cz