Speciální VÁNOČNÍ horoskop pro kočky na prosinec 2014

06.12.2014 15:22

Speciální VÁNOČNÍ horoskop pro kočky na prosinec 2014

Pondělí, 1. prosinec 2014

Pokud máte doma kočičku ve znamení Býka, uděláte radost vším, pokud Raka, pořiďte jí pelíšek a Váha přivítá vaši náruč a klín. Vánoce jsou tady a vaši chlupáči si je s vaší pomocí jistě užijí. Více se dozvíte v našem vánočním horoskopu na měsíc prosinec 2014.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Chlupáči ve znamení Berana mají nyní své dny. Přestože je čas vánoční, nejspíš je nebude moc zajímat, co se děje, proto si můžete v klidu nachystat výzdobu a péct cukroví. Až na malé výjimky sem tam mrknou očkem, zda to děláte dobře, ale to je tak asi všechno.  Pletení pod nohama tedy moc nehrozí, nelze tedy než popřemýšlet o nějaké té odměně.

Co je potěší: jak je patrné, bude potřeba je trochu rozhýbat, proto vybírejte pod stromeček hračky, které mají právě hýbací vlastnosti. Plyšová myš je asi moc nenadchne, tu by si totiž museli rozhýbat sami.

 

Kočičí horoskop býk

Kočky ve znamení býka (21. 4. – 20. 5.)

Kočičky, které se narodily pod znamením Býka, rozzáří a tím pádem i aktivita stoupne. Zapomeňte na klid, protože je bude zajímat vše, co se děje kolem vás a kolem Vánoc obecně. Vlezlé moc nebudou, jen prostě zvědavé. Doporučujeme je zapojit alespoň do nějaké činnosti, odvděčí se šťastným hraním a láskyplným mazlením. To určitě stojí za to, dát jim možnost se rozvíjet.

Co je potěší: nemusíte moc vymýšlet, čím vším uděláte radost. Obyčejná blýskavá mašlička je doslova nadchne. Nebude tedy důležité, co je vlastně zabalené, jako to, kolik mašliček je na balíčku a jaké hází barvičky.

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Plemeno bombajská kočka je charakteristické tím, jak se kočka tohoto plemene ráda zapojuje do lidských činností a také je velmi chytrá. Pokud ale máte doma kočičku ve znamení Blížence, můžete si být jistí tím, že právě pro ně bude nyní charakteristické i toto. Pokud před nimi tedy cokoliv schováte, pokud je budete odmítat u pečení či úklidu, najdou si způsob, jak se zapojit i bez vás.

Co je potěší: naprosto všechno, pokud bychom to zkrátili. Můžete tedy pustit uzdu své fantazii, jak chcete, nebo originalitu vypusťte, protože uděláte radost naprosto vším. Nejvíce ale vaší přítomností a zájmem.

 

Horoskop pro kočky rak

Když je kočka i rak (22. 6. – 22. 7.)

U kočičích Raků bude převládat tak trochu melancholická nálada. Mohou se pak jevit, že jim něco chybí, ale v naprosté většině případů se bude jednat o rozpoložení, které vyžaduje jediné a tím je nechat je prostě být. Neznamená to, že se nebudete zajímat, naopak, snaha se zde bude velmi cenit, jen je zkuste respektovat a dát jim tolik prostoru, kolik budou potřebovat.

Co je potěší: rozhodně pohodlný pelíšek. Tady doporučujeme nešetřit a koupit něco originálního. Nejspíš je bude bavit jen omezenou dobu, ale i na tu jim uděláte velkou radost. Pokud bude ve tvaru myšky, tak tím spíš.

 

Kočičí horoskop lev

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud znáte plemeno cejlonská kočka, jistě víte, že toto plemeno se projevuje hlavně v noci, když je klid a může se projevit naplno. Pokud máte doma kočičku ve znamení Lva, můžete si být jisti, že si právě s touto kočkou nezadá. Ovšem, zde se bude jednat tak trochu o vypočítavost. Pokud ji tedy v noci nenajdete, doporučujeme prohlédnout stromek, zda nepřibyla zajímavá ozdoba.

Co je potěší: z výčtu toho, jak jsou nastavené, uvítají hlavně hry všeho druhu. Nejlépe ovšem na schovávanou. Ta je bude bavit bezkonkurenčně nejvíc. Má to ale výhodu, nemusíte vůbec nic balit a složitě vymýšlet.

 

Horoskop pro kočky panna

Vánoce pro kočky panny (23. 8. – 22. 9.)

Pokud máte doma kočičku ve znamení Panny, pozor na její zažívání. Nejspíše by to totiž mohl být problém. Pozor tedy na to, co jí budete dávat k jídlu a už vůbec nedoporučujeme dávat ochutnat z toho, co je určeno výhradně lidem. Také se zkuste raději poradit s odborníkem a zvolte krmení, které je určeno pro citlivější jedince. Můžete si tak ušetřit případné problémy.

Co je potěší: můžete koupit jak drahou hračku, tak vyrobit kuličku z papíru. Uděláte radost naprosto vším. Určitě je ale dobře hlídejte. Pokud najde pod stromečkem kvalitní krmení a bude na něm mašlička, máte vyhráno.

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočičky ve Vahách se nyní budou povahově velmi podobat plemeni exotická kočka. Ta se totiž vyznačuje tím, že miluje společnost lidí a také tím, že je velmi chytrá. Pokud tedy svého mazlíčka budete odhánět proto, že budete mít práci, najde si prostě způsob, jak se zapojit. Můžete si ušetřit starosti s okřikováním, když ji necháte, ať vám pomáhá. Úklid pak bude hračkou.

Co je potěší: až usednete u pohádek a budete si užívat klidu a radosti Vánoc, vezměte ji k sobě na klín a hlaďte a chvalte a dokola říkejte, jak ji milujete. To totiž bude nad všechny dárky světa, alespoň tedy pro ni.

 

Kočičí horoskop štír

Kočky štíři (24. 10. – 22. 11.)

Výšku vánočního stromečku dobře zvažte, zvláště pokud máte doma kočičku ve znamení Štíra. Ozdoby by totiž měly být z jejího dosahu.  Ale pokud dobře šplhá, je tu každá snaha marná. Prostě si budete muset poradit. Ale je nutné upozornit na to, že pokud to bude kulaté, bude to umět rozhýbat a navíc se bude nádherně blýskat, její pozornosti jistě neunikne a je jedno, jak bude vysoko.

Co je potěší: jak je patrné, nejlepší by bylo, kdyby pod vánočním stromečkem byl další maličký vánoční stromeček jen pro ni. Ale verze spousty mašliček třeba na provázku, také nebude úplně k zahození.

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Chlupáči, kteří se narodili pod znamením Střelce, budou vystupovat tak trochu jako aristokraté. Vše budou sledovat jedním očkem a budou dělat, že se jich to absolutně netýká. Ovšem nenechte se zmást tím nezúčastněným pohledem, protože jakmile budete z dosahu, ochutnají, co ochutnat půjde a budou si hrát přesně s tím, s čím si hrát nemohou. Tak pozor na výzdobu a na cukroví.

Co je potěší: nejspíš něco originálního, jejich náročnosti se nelze než přizpůsobit. Ale na druhou stranu nezapomeňte, jak to myslí. Čili pár šantových myšek v luxusní krabici zcela jistě hodně potěší.

 

Horoskop kozoroh

Kočky v kozorohu (22. 12. – 20. 1.)

Pokud se vaši kočičí mazlíčci narodili pod znamením Kozoroha, čekají vás celkem klidné Vánoce, co se tedy jich týká. Nic je nerozhodí a jejich zájem o cokoliv za chvíli vymění za to, co je baví a mají to rádi. Takže nové věci, jako třeba vánoční stromeček zcela jistě zaznamenají, ale jen na chvíli. Ovšem, pokud jsou rychlí, mohou vám zdobení trochu předělat, než je to přestane bavit.

Co je potěší: několik hraček, které se budou výrazně lišit. Vše je totiž bude bavit jen chvíli, čili nerozhoduje kvalita jako spíše kvantita. Tak doporučujeme od každého něco.

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kočka domácí je nejspíš nejrozšířenějším plemenem, ale dva stejné jedince aby pohledal. Takže pokud ji máte doma a jste zvyklí na nějaké chování, můžete se připravit, že je to absolutně neměnné. Víte tedy, co od ní můžete očekávat a co zase ona od vás. Pohodovější Vánoce s tak skvěle nastaveným mazlíčkem jsou vlastně jistotou. Pokud tedy zrovna ta vaše nepatří mezi ty aktivnější.

Co je potěší: určitě svého mazlíčka dobře znáte, takže vybírejte přesně tak, jak jste zvyklí. Originalita je moc nenadchne. Na změny všeho typu nastavená nebude. Týká se to i dárků, hlavně hraček.

 

Horoskop ryby

Vánoce pro kočky v rybách (21. 2. – 20. 3.)

Máte li doma kočičku ve znamení Ryb a je sama, doporučujeme ji nyní moc často samotnou doma nenechávat. Věnujte se jí tak dlouho, jak to bude nutné a ve vašich možnostech. Jinak by se mohlo stát, že budete mít na Vánoce doma skleslého mazlíčka a to jen proto, že jí bude připadat váš zájem nedostatečný.  Zapojte ji do svých činností, nechte ji alespoň se dívat a občas jí věnujte pohlazení.

Co je potěší: pokud přemýšlíte o nějakém kamarádovi, máte tip na skvělý a originální dárek. Pokud totiž najdou pod stromečkem další přírůstek, prvotní prskání a syčení za chvíli vystřídá radost a štěstí.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 1203

Zpět na výpis