Horoskop pro kočky říjen 2014

06.10.2014 15:20

Horoskop na měsíc říjen 2014 pro kočky

Středa, 1. říjen 2014

Máte li doma kočičku ve znamení Panny, její nastavení bude trochu zvláštní. Nejen že si bude umět jasně říct, co se jí nelíbí, ale zároveň vám to dá i jasně najevo. Více se dozvíte v našem horoskopu na měsíc říjen 2014.

Kočičí horoskop beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Kočičky, které se narodily ve znamení Berana, budou mít trochu hrabavou náladu. Instinkt jim obecně říká, že se blíží období, které bude hubenější. Proto jejich občasné krádeže berte s rezervou. Na druhou stranu, pokud se vám něco ztratí a máte ponětí o jejich skrýších, víte, kde to všechno hledat.

 

 

Kočičí horoskop býk

Kočky ve znamení býka (21. 4. – 20. 5.)

Užívejte skvělého období mazlení, kočkování a her, které ti vaši mazlíčci budou vymýšlet úplně sami. Pokud navíc máte doma kočičku ve znamení Býka, můžete si být jisti, že si tohle všechno užijí dvojnásob. Můžete ale vymýšlet i vy sami, získáte si tím jejich náklonnost a vděk, kterého bude přehršel.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Temperament, ale i chytrost jsou přisuzovány také plemeni bengálská kočka. Pokud máte doma chlupáčka ve znamení Blížence, můžete se těšit, že právě tak se bude projevovat. Rozhodně si užijete. Zkuste se také vybavit nějakým zařízením na zvěčnění, protože určitě ulovíte spoustu zajímavých momentů.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočičky, které jsou narozené pod znamením Raka, mají společné to, že bude trochu citlivé jejich zažívání. Proto pozor na to, čím je krmíte. Pokud se vám nebude cokoliv zdát, vyhledejte raději veterinární pomoc, abyste předešli možným vážnějším následkům. Zkuste jim tedy nyní více podstrojovat.

 

 

Kočičí horoskop lev

Když je kočka i lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je v přírodě sice králem, ale velmi rád si zalenoší. Máte li kočičku narozenou právě pod tímto znamením, připravte se na období, kdy si s nimi moc zábavy neužijete. Jejich pravidelným programem bude hlavně odpočinek. Pokud jim tedy nyní chcete udělat opravdu radost, kupte pohodlný pelíšek.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Možná se vám bude zdát, že váš mazlíček je trochu zákeřný a záměrně vyhledává momenty, kdy vám okamžitě vrátí to, co se mu nelíbí. Nedivte se ale tolik, zvláště, máte li doma kočičku ve znamení Panny. Jejich nálada bude prostě taková. Pokud budou mít pocit, že si to zasloužíte, budete potrestáni.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jednou domů, pak zase rychle ven, jednou toto místo, obratem zase nějaké jiné. Prostě Váha se nezapře. Nebude vědět, co vlastně chce. Zkuste být tedy trochu trpěliví, prostě si musí vyzkoušet, co jim vyhovuje nejvíc a v tomto momentě to pro ně bude spousta práce. Nevrlost k tomu bude trochu patřit.

 

 

Kočičí horoskop štír

Kočky ve štíru (24. 10. – 22. 11.)

Pokud milujete mazlení s kočičkami a máte doma plemeno cornish rex, máte vyhráno. Zde je záruka, že máte mazlivku doživotní, až na drobné výjimky. Ovšem pokud máte doma Štíra a na mazlení až tak zvyklí nejste, zkuste se na spoustu něžností připravit. Můžete si užívat dosyta, užijí si to i oni.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na kočičí Střelce pozor, jejich aktivita bude nejen na samém vrcholu, ale i zároveň i inteligence. Chytří jsou samozřejmě i tak, ovšem nyní si vás budou umět vychutnat. Čili, jejich kousky budou nejen překvapovat, zároveň vás i ujistí, že máte doma rovnocenného člena rodiny se vším všudy.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud chcete něco svoji kočičku naučit, je skvělé pokud máte doma plemeno korat nebo chlupáčka ve znamení Kozoroha. Nejen že to půjde velmi snadno, zároveň si budou i hodně pamatovat. Nebyly by to ovšem kočičky, aby svých znalostí a schopností nevyužívaly naprosto všude. Proto i pozor na to, co umí.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají společné to, že jsou svéhlaví a docela i umínění. Dokážou se zatvrdit při každé příležitosti, což by mohlo vést k tomu, že dvounožci s nimi prostě nehnou ať se snaží, jak chtějí. Doporučením je tedy nechat je být, protože zde pomůže maximálně hodně vlídné slovo nebo pamlsek, jinak nemáte šanci.

 

 

Horoskop ryby

Kočky ve znamení ryb (21. 2. – 20. 3.)

Kočičí Ryby nejspíš trochu posmutní, ale jen proto, že odchází jejich období. Pomalu se tedy připravte na to, že aktivita bude trochu klesat. Bude to chtít podpořit nejen kvalitním krmením, ale i rozptýlením. Tak nakupte dobroty a vymýšlejte společenské hry pro kočičky všech plemen a každého věku.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 1615

Zpět na výpis