Horoskop na měsíc Květen

09.05.2014 20:01

Horoskop na měsíc květen 2014 pro kočky

Čtvrtek, 1. květen 2014

Pokud máte doma kočičku ve znamení Býka, bude potřeba upřednostnit hlavně zdraví. Preventivní prohlídka u veterináře nebude vůbec od věci, tak na to stále myslete. Můžete předejít větším problémům. Více se dozvíte v horoskopu na měsíc květen 2014.

Kočičí horoskop beran

Kočka v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Inteligence, klidná povaha a bystrost jsou základními vlastnostmi plemene kartouzská kočka. Pokud ale máte doma kočičku ve znamení Berana, jejich nastavení bude stejné. Užijte si tedy skvělého období, které je možné využít k tomu, abyste ji naučili něco, co každá kočička neumí.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Na kočičky ve znamení Býka dávejte větší pozor. Ohroženy budou hlavně zuby a dásně, které bude potřeba více hlídat. Zkuste svého miláčka i naučit k tomu, aby pro něj zubní hygiena byla samozřejmostí. Pak totiž budete mít větší klid, protože prevence je vždy nejlepší. Prohlížejte tlamičku.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Když je kočka blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Kočičky ve znamení Blíženců mají své skvělé období na seznamování všeho druhu. Čili pokud plánujete přírůstek do rodiny jakékoli rasy, klidně to můžete zkusit. Máte šanci si doma vytvořit smečku, která bude popírat veškeré zákony o soužití různých druhů. Pro takové spojení je skvělý měsíc.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud máte rádi zábavu, pořiďte si plemeno munchkin. Pokud ale máte doma kočičku ve znamení Raka, není potřeba pro zábavu dělat cokoliv jiného. Budou se totiž chovat naprosto stejně. Hravostí prostě budou vynikat. Znamená to ale také, že se musíte přizpůsobit a zapojit se, neváhejte proto.

 

 

Kočičí horoskop lev

Kočky ve lvu (23. 7. – 22. 8.)

Kočičí Lvi budou mít trochu bojovnou náladu a své si vydobijí hlavně tím, že na to půjdou poněkud z ostra. Při hrách tedy moc nepoužívejte holé ruce, a pokud budou něco chtít, raději jim to dejte. Ušetříte si zbytečné škrábance i nedobré rozpoložení z toho, jak se chovají. Ono je to ale zase přejde.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Kočičky, které se narodily ve znamení Panny, budou trochu bez nálady, ale na druhou stranu si jen chtějí odpočinout. Myslete tedy stále na to a zkuste je respektovat. Pokud ale uvidíte, že mají trochu energie a náladu, zkuste je rozhýbat třeba tím, že vyrobíte nebo koupíte hračku, která bude prostě nová.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Kočky ve vahách (23. 9. – 23. 10.)

Pokud máte doma plemeno peterbald, víte, že je to kočička, která svého dvounožce miluje. A pokud máte doma Váhu, buďte si jistí, že nyní k vám velmi přilne, což se projeví i do budoucna. Máte jedinečnou možnost získat kamaráda, který vás nezklame a nikdy nezradí. Bude vás zbožňovat.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Japonský bobtail miluje společnost a hru. A i když právě tohle Štírům moc vlastní není, nyní bude všechno trochu jinak. Zabaví se prakticky vším, ale budou vyžadovat i vaší společnost. Tak začněte vymýšlet, pokud máte doma stejné plemeno nebo znamení. Budete potřebovat hodně improvizovat.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

U kočičích Střelců více hlídejte srst a kůži. Prohlížejte je a každou odchylku raději hned konzultujte s veterinářem. Vše můžete podpořit i speciální stravou a také potravinovými doplňky, třeba v podobě pamlsků. Zajistíte jim lepší srst a ještě je potěšíte. Budou vám za to určitě moc vděční.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh a kočka (22. 12. – 20. 1.)

Kočičky ve znamení Kozoroha si budou umět postavit hlavu a nic s nimi nehne. Budou-li mít tedy tuto tendenci, zkuste je ignorovat. Je to jediné a navíc nejlepší, co můžete udělat. Nadávky a tresty budou k ničemu, jsou prostě teď tak nastavení. Pokud jim dáte prostor, srovnají se úplně sami.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

U chlupatých Vodnářů nic mimořádného nečekejte. Znáte je určitě dobře a tak s nimi také jednejte. Pokud pro ně chcete udělat něco navíc, velmi pomohou pochvaly všeho druhu. Jsou pro to nyní velmi nastaveni a získáte si tím jejich pozornost a vděk. Nic nezkazíte občas i dobrým pamlskem.

 

 

Horoskop ryby

Kočky v rybách (21. 2. – 20. 3.)

Veselá nálada a hravost budou dominantní vlastností naprosté většiny kočiček ve znamení Ryb. Jsou skvěle naladěné, tak toho využijte k trávení společných chvil. Budou o to šťastnější a spokojenější. Obdarováním například novou hračkou nebo škrabadlem jistě také nepohrdnou.

autor článku: Naďa Kučerová
Počet přečtení tohoto článku: 1029