Horoskop na měsíc květen 2015 pro kočky

19.05.2015 11:05
 

Horoskop na měsíc květen 2015 pro kočky

Pátek, 1. květen 2015

V květnu se budou vaše kočky chovat všelijak. Budou náladové, energické i aktivní. Říká se „máj lásky čas“ a na vašich kočkách to bude vidět. Jaro je plné lásky a vaše kočky z toho mohou být trochu rozpačité. Co konkrétního čeká právě tu vaši kočku, se dozvíte níže.

Horoskop pro kočky Beran

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaše kočky v beranu jsou trochu tvrdohlavé a jejich tvrdohlavost je nepřejde ani v květnu. Budou se vás snažit trochu vytočit, budou v jídle vybíravé, budou dělat, že vás neslyší a rozškrábou vám alespoň jednu věc. Zkuste to neřešit. Navíc, ani s tím nic moc nenaděláte. Ona ta tvrdohlavost vaši kočku jistě jednou přejde.

 

 

Horoskop pro kočky Býk

Kočky v býku (21. 4. – 20. 5.)

I kočky musí někdy odpočívat a vaši kočičí býčci si to zaslouží. Občas se samozřejmě probudí a řádně si zalítají a zařádí, ale i tak se dá říci, že květen bude pro ně spíše klidné období. Užijte si svého čtyřnohého mazlíčka – bude mít náladu na mazlení.

 

 

Horoskop pro kočky Blíženci

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Jestliže se vaše kočky do této doby příliš neprojevovaly, tak teď se připravte na velkou změnu. Ukáží vám, že se dokáží bavit. Někdy bohužel na úkor svého páníčka, ale s jistou dávkou trpělivosti, se to bude dát zvládnout. V případě, že nechcete mít poškrábané ruce, pořiďte své kočce novou hračku, ta vašeho blížence jistě zabaví.

 

Horoskop pro kočky Rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V květnu u své kočky ve znamení raka nečekejte nic závratného. Možná se bude občas trochu toulat (v případě, že může chodit ven), možná bude občas trochu lumpačit, ale většinou se bude rozvalovat na jarním sluníčku. Lenošení a vyhřívání jí prostě bude dělat dobře. Domácím kočkám připravte pelíšek na slunečném místě.

 

Horoskop pro kočky Lev

Když je kočka lvem (23. 7. – 22. 8.)

Nemocným kočkám se výrazně zlepší stav a jejich imunitní systém je podrží i do budoucna. Jarní slunce jim prospívá, a proto je nechce načerpat sílu ze slunečních paprsků. V případě, že byla vaše kočka zdravá i v dubnu, tak v květnu bude ve vůbec skvělé kondici. Její srst bude zářit.

 

Horoskop pro kočky Panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Možná vás to překvapí, ale vaše panna bude vyžadovat časté procházky. Jaro ji totiž přímo vybízí k toulání a svádění protějšků. Ať už máte kočku vyloženě domácí, a nebo „venkovní“, uděláte jí radost, když bude moct číhat v trávě, skákat nebo lézt po stromech. Dejte své kočce trochu volnosti.

 

Horoskop pro kočky Váhy

Horoskop pro váhy (23. 9. – 23. 10.)

S jarem je také ve vzduchu více pylu a prachu a proto je nezbytné své kočce i více kontrolovat uši. Čistěte pravidelně uši vaší kočky, předejdete tak nejrůznějším komplikacím a chorobám – třeba ušnímu svrabu. Jinak se budou vaše kočky ve vahách těšit výbornému zdraví.

 

Horoskop pro kočky Štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vaši štíři jsou jako andílci. Ale ne tak hodní, ale tak ulítaní ;) Od neustálého poskakování a číhání je neodradí nic. Toto období je brzo přejde. Zklidní se a jejich chování se vrátí do normálu. Pak si zase budete moci užívat mazlíčka, kterého znáte.

 

 

Horoskop pro kočky Střelec

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Možná budete mít pocit, že na vás vaše kočka trochu visí. Není to jen zdání. Nehne se od vás ani na krok. Bude Vám v patách, ať jdete ven, do sklepa nebo na záchod. Bude na vás čekat, vyhlížet vás a pak vítat, jako kdyby vás několik dní neviděla.

 

Horoskop pro kočky Kozoroh

Kočky v kozorohu (22. 12. – 20. 1.)

Pokud je vaše kočka ve znamení kozoroha, tak bude prožívat pravé májové období pod heslem “Máj, lásky čas“. Doma ji moc neuvidíte. Bude se toulat po okolí ve snaze okouzlit nějakého hezkého kocoura z okolí. Odpusťte jí to. Je to její přirozenost a nemůže si pomoci. Počkejte pár týdnů a vše se zase vrátí do starých kolejí.

 

Horoskop pro kočky Vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Najděte svůj fotoaparát nebo třeba i kameru. Mějte je připravené. Bude mít totiž příležitost je využít. Zdá se, že vaše kočka pořád spí, ale jakmile se probudí, nebudete se stačit divit. I ve spánku totiž vymýšlí lumpačiny a nebojí se je použít.

 

Horoskop pro kočky Ryby

Kočka jako rybička (21. 2. – 20. 3.)

Užijte si trochu kočičí přízně vaší rybičky. Teď je totiž tulivá a mazlivá, ale za pár dní může být všechno jinak. Bude náladová a nevyzpytatelná. Prostě se rozhodla vám do vašeho života vnést trochu vzruchu. Občas toho budete mít dost, ale dopřejte jí trochu té náladovosti. Nikdo není dokonalý.

autor článku: Redakce Miciny.cz