Horoskop na měsíc Červen

03.06.2014 19:56

Horoskop na měsíc červen 2014 pro kočky

Neděle, 1. červen 2014

Pokud máte doma kočičku ve znamení Blížence, připravte se na celkem akční měsíc. Nudit se rozhodně nebudete. Nebude je zajímat ani to, že je hluboká noc a vy i sousedé byste rádi spali. Více se dozvíte v horoskopu na měsíc červen 2014.

Kočičí horoskop beran

Kočka v beranu (21. 3. – 20. 4.)

Pokud půjdete vašim kočičím Beránkům na ruku, čili, uděláte-li jim, co jim na očích uvidíte, můžete se těšit na celkem příjemný měsíc. Mají prostě své období a budou v tomto vyžadovat hlavně klid a souznění se svým dvounožcem. Jen to znamená, že vše bude muset být podle jejich představ.

 

 

Kočičí horoskop býk

Býk (21. 4. – 20. 5.)

U kočiček ve znamení Býka máte možnost ulovit skvělé záběry, proto si připravte fotoaparáty a kamery. Jejich vynalézavost totiž nebude mít obdoby. Mají nejen za ušima, ale hlavně v rámci her budou nepřekonatelní. Čeká vás tedy celkem veselý měsíc, plný smíchu, radosti a překvapení.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Kočky v blížencích (21. 5. – 21. 6.)

Asijská jednobarevná kočka je plemeno, se kterým se rozhodně nenudíte. To ale platí nyní na kočičky ve znamení Blíženců obecně, až na malé výjimky, samozřejmě. Jejich hry rozhodně nepřehlédnete. Budou trochu hluční a čas, ve kterém se pustí do svých záležitostí, je také nebude moc zajímat.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočičí Ráčkové přivítají klid a pohodu. Pokud budou odpočívat, nechte je. Rádi naberou energii na další hry a lov. Sami si řeknou, kdy si chtějí hrát a kdy ne. Vyjdete-li jim vstříc, můžete se těšit na klidný, ničím nerušený měsíc. V opačném případě budou nevrlí a budou se více schovávat.

 

 

Kočičí horoskop lev

Kočky ve lvu (23. 7. – 22. 8.)

Na kočičí Lvy pozor, budou trochu záludní. Nenechají si nic líbit, a pokud se jim nebude cokoliv líbit, dají to okamžitě najevo. Dokonce se při tom mohou trochu soustředit i na to, abyste si to pamatovali. Takže útok zezadu nebo drápnutí či kousanec znamenají jediné, nemají náladu.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Přítomnost lidí miluje asijská žíhaná kočka. Ale nyní také ty, které se narodily pod znamením Panny. Zkuste na to myslet a věnujte se jim tak často, jak to jen půjde. Jinak by se mohlo stát, že z nich bude hromádka neštěstí. V každém případě máte možnost si se svým chlupáčem užít spoustu společných chvil.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Kočky ve vahách (23. 9. – 23. 10.)

U kočičích Vah nečekejte nic mimořádného. Spíše se zaměřte na stravu a trochu jim přilepšete. Nic hrozného sice nehrozí, ale jejich zažívání bude citlivější. Takže jedinci, kteří tímhle tak trochu trpí, by nějaké problémy mít mohli. Ale i ti zdravější. Prostě je více hlídejte a výkyvy řešte.

 

 

Kočičí horoskop štír

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kočičky ve znamení Štíra jsou více akční a to by s sebou mohlo nést nějaké ty úrazy. Nejspíš není možné je zcela uhlídat, tím spíše, mají-li přístup ven, ale trochu na to myslete. Jejich neopatrnost by mohla mít až fatální následky. Proto se zkuste zařídit tak, abyste je měli na očích co nejvíce.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočičí Střelci si budou umět říct o to, co chtějí. Připravte se na to a zkuste jim více porozumět. Máte možnost se naučit kočičí řeč a ještě z toho do budoucna profitovat. I oni, proto aby docílili svého, se totiž budou snažit komunikovat přesně tak, aby nebylo pochyb o tom, co vlastně chtějí.

 

 

Horoskop kozoroh

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Temperamentní a živá je balinéska kočka. Stejně na tom budou ale i ostatní Kozorohové, kteří svoji energii mají na samém vrcholu. Znamená to, že hry budou trochu odvážnější a lov intenzivnější. Mají-li tedy možnost chodit ven, připravte se na to, že budou dárky v podobě myší a ptáčků jen hýřit.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Cornish rex je kočka, která rozhodně jen tak nepolehává a nudí se. Miluje lidi i pohyb, říká si o pozornost. Pokud tedy máte doma kočičku ve znamení Vodnáře, připravte se právě na tohle, protože to bude jejich nynější základní projev. Tak si máte možnost užít mazlení a výzev ke hrám všeho druhu.

 

 

Horoskop ryby

Kočky v rybách (21. 2. – 20. 3.)

Kočičky ve znamení Ryb budou mít trochu citlivější vše, co se týká tlamičky. Hlídejte zoubky i dásně, pozor na oči a uši. Bude prostě nutné se jim více věnovat a hlídat je. Nestandardní projevy ihned konzultujte s vaším veterinářem, aby z malého problému nebyl nakonec problém velký a špatně řešitelný.