Horoskop na měsíc Březen

12.04.2014 11:56

Horoskop na měsíc březen 2014 pro kočky

Sobota, 1. březen 2014

Máte li doma kočičku ve znamení Berana, máte o zábavu postaráno. Uvidíte sami, jak se jí rozzáří očička v okamžiku, kdy naznačíte, že si s ní hodláte hrát. Tak jí tuto zábavu dopřejte co nejčastěji. Více se dozvíte v horoskopu na měsíc březen 2014.

Kočičí horoskop beran

Horoskop pro kočky Berany

(21. 3. – 20. 4.)

Hravost je daná plemeni americká krátkosrstá kočka a i když u ní je to celoživotní a zrovna tuto kočičku nemáte, váš Beran na tom právě tenhle měsíc bude stejně. Takže hravé kočičky si jednoduše užijete. Zkuste tedy nakoupit nebo doma vyrobit nějaké hračky, zcela jistě je využijete.

 

Kočičí horoskop býk

Když je kočka i Býk

(21. 4. – 20. 5.)

V sekci „Kočičí hry a výchova“ se dočtete, jak jednat, pokud se vaše kočička nechová zrovna standardně. Máte-li totiž doma kočičku ve znamení Býka, její chování se bude trochu vymykat. Střídavé nálady ale můžete přičíst blížícímu se jaru. Jen je velmi natěšená a proto i trochu zmatená.

 

 

Horoskop pro kočky blíženci

Blíženci

(21. 5. – 21. 6.)

Na kočičí Blížence pozor. Jaro na ně bude působit velmi. Nedají vám pokoj a budou doslova neustále vyžadovat pozornost. Tak jim ji prostě dopřejte a zkuste s nimi trávit tolik času, kolik bude potřeba. Vrátí vám to i s úroky, ony totiž nezapomínají a věřte, že si tak své vzájemné pouto více upevníte.

 

 

Horoskop pro kočky rak

Kočky ve znamení Raka

(22. 6. – 22. 7.)

U kočičích Ráčků trochu více hlídejte zdraví a to hlavně vše, co se týká oblasti hlavy. Pravidelně prohlížejte ouška, oči, ale i tlamičku. Vše, co bude nestandardní, okamžitě řešte, nic nenechávejte zbytečně na později. Pamatujte, že je lepší jedna zbytečná prohlídka, než ta pozdě.

 

 

Kočičí horoskop lev

Lev

(23. 7. – 22. 8.)

Pokud některá kočka potřebuje opravdu hodně lásky, je to barmská kočka. Ale nyní i ta, která je narozena pod znamením Lva. Není nic, co by ji nahradilo, takže máte dvě možnosti. Buď jí pořiďte co nejrychleji kočičího kamaráda, nebo se jí prostě věnujte tak často, jak to jen půjde.

 

 

Horoskop pro kočky panna

Kočičí Panny

(23. 8. – 22. 9.)

Co se týká kočiček narozených pod znamením Panny, není nic, co by je nezaujalo. O vše, hlavně to nové, projeví nebývalý zájem a také je to na dlouhou dobu zabaví. Venkovní kočičky by se tak mohly díky své zvídavosti dostat až do nebezpečí, proto je mějte více na očích.

 

 

Horoskop pro kočky Váhy

Váhy

(23. 9. – 23. 10.)

S kočičími Váhami to bude podobné jako s kočkou exotickou. Čili trochu nuda. Budou vyhledávat klidná místa, kde si v pohodlí odpočinou a kde je nebude nikdo rušit. Zkuste je trochu rozhýbat, ale nelámejte to zbytečně přes koleno. Pokud nebudou chtít, nenuťte je, jinak znervózní.

 

 

Kočičí horoskop štír

Kočky ve znamení Štíra

(24. 10. – 22. 11.)

Kočičí zrozenci pod znamením Štíra mohou klidně pokračovat ve stejném duchu jako dosud. To znamená, že jejich nálada bude trochu zákeřnější. Dají vám co proto, jen jak to bude možné. Neděje se ale nic mimořádného. Ono je to brzy přejde. Teplé počasí a hodně sluníčka je uklidní.

 

 

Horoskop pro střelce

Střelec

(23. 11. – 21. 12.)

Živost a hravost je daná plemeni japonský bobtail. Ale také právě Střelci. Mají dokonce i za ušima a jejich hravost budou umět cíleně využít. Najdou si takovou zábavu, která je donutí přemýšlet, proto je vhodná doba na to, mít po ruce fotoaparáty a kamery. Ulovíte určitě zajímavé záběry.

 

 

Horoskop kozoroh

Kočičí Kozoroh

(22. 12. – 20. 1.)

Veterinární péče je u zvířat samozřejmostí, a pokud máte doma navíc kočičku ve znamení Kozoroha, tím spíše. Její zažívání bude trochu citlivější a není od věci se poradit již nyní, jak s krmením, abyste předešli zásadním potížím. Neděje se ale nic mimořádného, jen je po zimě nutné regenerovat.

 

 

Kočičí horoskop vodnář

Vodnář

(21. 1. – 20. 2.)

Nakupte hračky a zkuste se věnovat vaší kočičce, zvláště, narodila-li se pod znamením Vodnáře. Zcela jistě se nudit nebudete a ona už vůbec ne. Je to nutné hlavně z toho důvodu, že pokud to nebudete mít pod kontrolou, určitě se bude umět zabavit sama, otázka je, zda k vaší spokojenosti.

 

 

Horoskop ryby

Kočky ve znamení Ryb

(21. 2. – 20. 3.)

Kočičí Rybky mají jedno společné a to je trochu náladovost. Blíží se ale jaro a působí na ně stejně, jako na lidi. Také úplňky je budou mít tendenci ovlivňovat. Ale pokud je nenecháte jen tak svému osudu a zabavíte je, nehrozí nic, čeho byste se měli obávat. Je prostě nutné se jim věnovat.

autor článku: Naďa Kučerová

Počet přečtení tohoto článku: 1496